Welcome to Digital WebHouse

Social Media

Social Media

Ως επιχείρηση, η κατανόηση του στοχευμένου κοινού σας και των κίνητρών τους να σας ακολουθήσουν στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube, Instagram) αποτελεί κλειδί όσον αφορά τον καθορισμό του τρόπου καλύτερης επικοινωνίας και αύξησης του κοινού σας. Γνωρίζοντας τα δικά σας μοναδικά επιχειρηματικά χαρακτηριστικά και κατανοώντας καλά τους πελάτες σας, θα βοηθήσουν ώστε να δώσετε φωνή στην επιχείρησή σας και μέσα που θα σας επιτρέψουν να επινοήσετε και να δημιουργήσετε περιεχόμενα που θα έχουν απήχηση στους followers σας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σημαντική και απαραίτητη επιλογή στις μέρες μας και πως ένας τεράστιος και αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων αξιοποιούν τα social media ως μέρος της διαφήμισής τους (marketing και advertising). Αλλά για εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα: ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επένδυσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Πλεονεκτήματα των Social Media

 • Τα Social Media σας βοηθούν να είστε δίπλα στους πελάτες σας
 • Δημιουργία brand name και διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό
 • Τα Social Media σας βοηθούν να διαχειριστείτε την φήμη σας
 • Τα Social Media βοηθούν να αυξηθεί η εμπιστοσύνη προς την επιχείρησή σας
 • Τα Social Media σας επιτρέπουν να λάβετε πραγματικές απόψεις πελατών
 • Ένας εξαιρετικός τρόπος να προωθήσετε το περιεχόμενό σας
 • Τα Social Media σας βοηθούν να κρατήσετε τους πελάτες σας κοντά σας
 • Τα Social Media θα αυξήσουν την κίνηση στην ιστοσελίδα σας
SOCIAL.jpg
social_webhouse.jpg

Ακόμη περισσότερα..

Η επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο βοηθά στη δημιουργία ευχαριστημένων πελατών οι οποίοι με τη σειρά τους βοηθούν στο χτίσιμο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Το να είστε ενεργοί στα social media είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός τρόπος για μια επιτυχημένη πορεία.

Το να αφήνεις τις ερωτήσεις των πελατών αναπάντητες κάνει μια επιχείρηση να φαίνεται μη επαγγελματική και ότι απλά δεν ενδιαφέρεται για αυτούς. Οπότε, είναι σημαντικό να προβάλλεστε στα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας και να παρακολουθείτε τακτικά όλους τους λογαριασμούς σας για ερωτήσεις και σχόλια πελατών.

Τα social media διευκολύνουν τη βελτίωση της αναγνωρισιμότητας της εταιρίας και τη δόμηση της δικής της ταυτότητα. Μπορείτε να χτίσετε αποτελεσματικά την προσωπικότητα της εταιρίας σας στο μυαλό του καταναλωτή και να της δώσετε μια ανθρώπινη φωνή με την οποία θα συσχετίζεται ο κόσμος.

Το αρνητικό συναίσθημα μπορεί συχνά να μετατραπεί σε θετικό με έναν πολύ δημόσιο τρόπο. Μια τόσο εμφανής παρουσίαση μιας ισχυρής εξυπηρέτησης πελατών και επίλυση προβλημάτων μπορεί να έχει ένα ισχυρό αποτέλεσμα. Ο πελάτης είναι πλέον ευχαριστημένος και δεν πρόκειται να συνεχίσει να ανεβάζει αρνητικές κριτικές και να προειδοποιεί τους φίλους του να μη χρησιμοποιήσουν την επιχείρηση. Αντίθετα, είναι περισσότερο πιθανό να τους πει ότι η εταιρία παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Με τόσες εναλλακτικές για να επιλέξεις, οι πελάτες είναι συχνά προβληματισμένοι και θέλουν έναν εύκολο τρόπο να πιστοποιήσουν την αυθεντικότητα μιας επιχείρησης με την οποία συναλλάσσονται για πρώτη φορά. Βλέποντας ότι είστε ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθά να δημιουργήσετε ένα αίσθημα εμπιστοσύνης σε πιθανούς πελάτες, εκπέμπει το ενδιαφέρον σας για τους πελάτες σας και – στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά- ότι θα είναι εύκολο να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Τα social media όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας, είναι ένας άκρως αποτελεσματικός τρόπος προσέλκυσης νέων πελατών προς εσάς και σας βοηθά επίσης να αναδειχθείτε σε αυθεντία στον τομέα που εξειδικεύεστε.

Τα social media είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας ή το brand σας στο μυαλό των πελατών σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επηρεάσετε ενεργά τις συναλλαγές και σας βοηθούν να καλλιεργήσετε την αφοσίωση των πελατών και τις επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Το να είστε ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την κίνηση που δέχεται η ιστοσελίδα σας. Έμμεσα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ένα στοιχείο κατάταξης SEO αυξάνονται σε σημασία. Το να υπάρχετε στα social media όπως το Facebook και το Instagram είναι ένα θετικό στοιχείο που φανερώνει ότι είστε δημοφιλής και ότι έχετε περιεχόμενο που αξίζει να μοιραστεί και να συζητηθεί. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί την Google να θεωρήσει πως η ιστοσελίδα σας είναι περισσότερο αξιόπιστη, το οποίο είναι ένα από τα πολλά στοιχεία που βοηθούν την ιστοσελίδα σας να έχει καλύτερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε αποτελεσματικά & αποδοτικά την παρουσίας σας και διαχειριζόμαστε το περιεχόμενο με τους χρήστες σας. Κάντε τη σωστή επιλογή, ενισχύστε την εικόνα σας και θα δείτε τα αποτελέσματα άμεσα!

What Are You Waiting For? Digital WebHouse!

logo Digital WebHouseΕταιρία ανάπτυξης διαδικτυακών υπηρεσιών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης - διαφημιστική εταιρία (Digital Marketing, Web Design & Development, Social Network Support, Social Media Marketing & Strategy Agency).

 • 697 225 8844
 •   info@digitalwebhouse.gr
 • www.digitalwebhouse.gr

Μείνετε ενήμεροι με την Digital WebHouse, μάθετε πρώτοι όλες μας τις νέες προσφορές, διαγωνισμούς κ.α. Το email σας δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό. Σεβόμενοι των πνευματικών δικαιωμάτων κάθε ατόμου.