Welcome to Digital WebHouse

Digital Marketing

Digital Marketing & more..

Είναι ένας ευρύς όρος που ενσωματώνει όλα τα κανάλια και μεθόδους μάρκετινγκ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε προϊόντα ή υπηρεσίες στο Διαδίκτυο. Το Digital Marketing περιλαμβάνει όλες τις προσπάθειες μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο. Το ψηφιακό μάρκετινγκ δεν είναι απλώς άλλο ένα κανάλι για διαφήμιση. Είναι ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος να κοιτάς τον κόσμο και να εμπλακείς με το ακροατήριό σου. Το Digital Marketing επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δουν ακριβή αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. Στο παραδοσιακό μάρκετινγκ, πρέπει να περιμένουμε για εβδομάδες ή μερικές φορές μήνες για να δούμε ένα αποτέλεσμα στην επιχείρηση.

Από το 2008, το μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων αυξήθηκε απότομα και οι ίδιες οι πλατφόρμες έχουν εξελιχθεί σε μερικά από τα ισχυρότερα κανάλια διαφήμισης. Επίσης τα κοινωνικά μέσα επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να συνδέονται σχεδόν άμεσα με τους πελάτες τους. Ένα σημαντικό κομμάτι του Digital Marketing, εκτός από τα Social Media είναι και οι υπηρεσίες SEO (Search Engine Optimization).

Ο κύριος στόχος του SEO είναι να βοηθήσει έναν ιστότοπο να κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και να αποκτά οργανική επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης. Έχετε ακούσει την έκφραση «Το περιεχόμενο είναι βασιλιάς;» Αν όχι, έχετε τώρα. Η δημιουργία έξυπνου περιεχομένου που δεν έχει διαφημιστικό χαρακτήρα αλλά εκπαιδεύει και εμπνέει σας βοηθά για να προσελκύσετε άτομα στο site σας.

Διαφημίσεις

Οι διαφημίσεις ppc (pay-per-click) είναι ευέλικτες, γρήγορα ορατές και, κυρίως, αποτελεσματικές. Πληρώνετε μόνο όταν γίνει κλικ στη διαφήμισή σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις σας PPC να εμφανίζονται όταν εισάγονται συγκεκριμένοι όροι αναζήτησης, δημιουργώντας διαφημίσεις που στοχεύουν σε ένα συγκεκριμένο κοινό. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι PPC είναι το Google Ads & Bing Ads. Με τη διαφήμιση προβολής (display advertising), οι διαφημίσεις τοποθετούνται σε σχετικούς ιστότοπους τρίτων με τη μορφή banner, εικόνα ή κείμενο. Μην ξεχνάμε επίσης, τις διαφημίσειςμέσω των Social Media (Facebook, Instagram, Youtube κ.α.) 

Mobile advertisements - Καθώς οι κινητές συσκευές αποτελούν όλο και πιο αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας, είναι ζωτικής σημασίας οι επιχειρήσεις να κατανοήσουν πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε αυτό το μοναδικό προσωπικό κανάλι. Σχεδόν το 60% των αναζητήσεων διεξάγονται από κινητές συσκευές και το 77% αυτών των αναζητήσεων διεξάγεται από μια κινητή συσκευή, ακόμη και όταν υπάρχει διαθέσιμος επιτραπέζιος υπολογιστής. Είναι σαφές ότι η κινητή διαφήμιση είναι απαραίτητη.

Τέλος, Η πιο συνηθισμένη διαφήμιση βίντεο βρίσκεται στις μεγάλες πλατφόρμες βίντεο, όπως το YouTube, όπου μια διαφήμιση βίντεο παίζει τυπικά πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το κύριο περιεχόμενο.

social-digital-marketing-webhouse.jpg
digital-webhouse-digital-marketing.jpg

more Digital Marketing

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι επιχειρήσεις είναι ότι προσπαθούν να πραγματοποιήσουν διάφορες ενέργειες, χωρίς να έχουν μια συγκεκριμένη στρατηγική.

Μια στρατηγική digital marketing αποτελείται από ένα λεπτομερές σχέδιο για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα διάφορα κανάλια του digital marketing για να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους και τι να περιμένετε όσον αφορά τα αποτελέσματα. Επιπλέον το digital marketing είναι εξαιρετικά οργανωμένο, ιδιαίτερα στοχευμένο & πάνω απ‘ όλα προσφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο.

Επίσης, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούνται συχνά για την προώθηση περιεχομένου, εκπτώσεων και εκδηλώσεων και για την προσέλκυση ατόμων στην ιστοσελίδα της εταιρείας. 

Συνοψίζοντας οι βασικές λειτουργείες, εργαλεία και ενέργειες του Digital Marketing που πρέπει να ακολουθεί κάθε επιχείρηση είναι οι εξής:

 • Site / e-Shop
 • Βελτιστοποίηση αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης
 • Αναλυτικά reports για βελτίωση όλων των ενεργειών
 • Διαφημίσεις
 • Social Media (FB, Instagram, Youtube, Twitter, etc)
 • Hashtag technics & emoji icons
 • Καταχώρηση επιχείρησης, εταιρικό προφίλ, χάρτες, σχόλια
 • Προτιμήσεις χρηστών
 • newletter, templates, e-flyers
 • Mobile marketing tools & Apps
What Are You Waiting For? Digital WebHouse!

logo Digital WebHouseΕταιρία ανάπτυξης διαδικτυακών υπηρεσιών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης - διαφημιστική εταιρία (Digital Marketing, Web Design & Development, Social Network Support, Social Media Marketing & Strategy Agency).

 • 697 225 8844
 •   info@digitalwebhouse.gr
 • www.digitalwebhouse.gr

Μείνετε ενήμεροι με την Digital WebHouse, μάθετε πρώτοι όλες μας τις νέες προσφορές, διαγωνισμούς κ.α. Το email σας δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό. Σεβόμενοι των πνευματικών δικαιωμάτων κάθε ατόμου.