Welcome to Digital WebHouse
Instagram

Digital Marketing Services

 • Date :20 Dec

Instagram

Το Instagram είναι κάτι παραπάνω από ένα κοινωνικό δίκτυο για να ανεβάζετε φωτογραφίες και βίντεο. Παρέχει μια ιδανική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να αποκαλύψουν τις ιδέες τους με έναν οπτικό, δημιουργικό και συναρπαστικό τρόπο.
Το Instagram είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες κοινωνικές πλατφόρμες με 800 εκατομμύρια χρήστες, περισσότερα από 25 εκατομμύρια ενεργά εταιρικά προφίλ και 2 εκατομμύρια διαφημιστές.
Το να φτιάξετε έναν λογαριασμό στο Instagram είναι εύκολο, αλλά το να αναπτύξεις το προφίλ σε ένα επιτυχημένο επίπεδο χρειάζεται περισσότερο χρόνο και δουλειά. Μήπως χρειάζεστε βοήθεια;;

 1. Πρέπει να υπάρχει μία αισθητική στο Instagram

Η εμφάνιση είναι τα πάντα στο Instagram.
Πρέπει να υιοθετήσετε μια γενική αισθητική στο λογαριασμό σας και να την τηρήσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε το σωστό κοινό για την εταιρία σας και να δημιουργήσετε μια αφοσιωμένη κοινότητα.
 

 1. Διατηρήστε συνεπή εμφάνιση

Οι επιτυχημένοι λογαριασμοί στο Instagram είναι συνώνυμοι με τη συνέπεια. Εξετάστε το ενδεχόμενο να περιορίσετε το εύρος των φίλτρων σε ένα ή δύο και να τα εφαρμόσετε σε κάθε φωτογραφία. Έχοντας ένα περιορισμένο φάσμα φίλτρων για να διαλέξετε, μπορεί επίσης να προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία μιας εξειδίκευσης για το λογαριασμό σας, καθώς και να βοηθήσει στην προσπάθεια αναγνώρισης της εταιρικής σας υπόστασης

 

 1. Αλληλεπιδράστε με τους followers μέσα από τις λεζάντες

Συμπεριλάβετε το κοινό σας όσο μπορείτε στις φωτογραφίες και στις λεζάντες σας. Θέλουν να αισθάνονται σαν μέρος της ιστορίας σας. Μιλήστε μαζί τους μέσω των λεζάντων και απαντήστε σε κάθε σχόλιο που μπορείτε στα δικά σας posts.
 
 

 1. Να είστε επιφυλακτικοί με το περιεχόμενό σας

Πρέπει να αποφύγετε να ποστάρετε το οτιδήποτε στο Instagram. Έχοντας μια συνεπή, οπτική προσέγγιση στο μυαλό σας είναι το κλειδί για τη βέλτιστη επιτυχία. Ίσως χρειάζεστε την συμβουλή των ειδικών για το υλικό που θα πρέπει να δημοσιευτεί, μαζί με εμάς να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε.
 

 1. Προσθέστε βίντεο και Boomerangs στο λογαριασμό σας

Οι φωτογραφίες είναι εκπληκτικές, αλλά τα βίντεο θα σας βοηθήσουν επίσης να ενισχύσετε το ποσοστό αλληλεπίδρασης.
Το Boomerang, που συναντάμε μόνο στο Instagram, μπορεί να είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να δημιουργήσετε αλληλεπίδραση και αξίζει να το προσέξετε στην εναλλαγή του περιεχομένου.
Σιγουρευτείτε επίσης ότι χρησιμοποιείτε τα σωστά hashtags στα βίντεο. Τα hashtags μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την απήχηση του βίντεο που ανεβάσατε.
 

 1. Κάντε Live μεταδόσεις

Αλληλεπιδράστε με τους followers σας σε πραγματικό χρόνο, δυναμώστε τη σύνδεσή σας με το κοινό, αλλά μη χρησιμοποιείτε live συναντήσεις με μοναδικό σκοπό την πώληση των προϊόντων ή υπηρεσιών σας.
 

 1. Σχεδιάστε το περιεχόμενό σας

Μπορεί να νομίζετε ότι οι περισσότεροι από τους πιο επιτυχημένους λογαριασμούς έχουν τυχαία και σποραδικά posts, αλλά η αλήθεια είναι ότι από πίσω υπάρχει ένας ακριβής προγραμματισμός.
Δημιουργήστε τακτικά νέο περιεχόμενο, αλλά δημοσιεύστε το στη σωστή ώρα της ημέρας για να μεγιστοποιήσετε τις προβολές σας. Αυτό θα είναι ακόμα πιο εύκολο τώρα που το Instagram επιτρέπει τον προγραμματισμό μέσω άλλων εργαλείων.
 
 

 1. Χρησιμοποιήστε Instagram Stories

Τα Instagram Stories έχουν ήδη αποδειχθεί πολύ δημοφιλή στις επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα το 33% από τα Stories με τις περισσότερες προβολές προέρχεται από τις επιχειρήσεις.
Οι ιστορίες μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να αναπτύξουν μια βαθύτερη σύνδεση με το brand. Μπορείτε να δείξετε πλάνα πίσω από τις κάμερες, να διοργανώσετε διαγωνισμούς για τους followers σας και να ελευθερώσετε τη δημιουργική σας πλευρά με τα διάφορα εργαλεία που προσφέρονται.
 

 1. Ταξινομήστε τα posts σας

Εκτός από το τακτικό ανέβασμα εντυπωσιακών φωτογραφιών και βίντεο, θα πρέπει επίσης να διασφαλίσετε ότι τα posts σας είναι συνεκτικά μεταξύ τους.
Μια ροή που είναι συνεπής, αλλά και εντελώς ξεχωριστή με στυλ, είναι δύσκολο να επιτευχθεί, αλλά αξίζει την πρόσθετη προσπάθεια.
 

 1. Μελετήστε τον ανταγωνισμό σας

Ελέγξτε τις μετρήσεις αλληλεπίδρασης των ανταγωνιστών, τα hashtag που χρησιμοποιούν πιο συχνά, πότε και τι δημοσιεύουν;
Πώς ασχολούνται με το κοινό τους; Ποιοι τύποι περιεχομένου δημιουργούν την καλύτερη ανταπόκριση και τι είναι πιο αδιάφορο;
Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιστοποιήσετε το δικό σας περιεχόμενο για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους σας.
 

 1. Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα hashtags

Τα Hashtags είναι πολύ σημαντικά για το Instagram και θα ήταν καλό να βάζετε τουλάχιστον 5-12 hashtags σε κάθε post που κάνετε.
Βεβαιωθείτε ότι οι ετικέτες που χρησιμοποιείτε είναι κατάλληλες για το περιεχόμενό σας και ταιριάζουν με αυτό που δημοσιεύετε. Μπορείτε να προσεγγίσετε νέο κοινό με τη χρήση στοχευμένων hashtag και να επεκτείνετε τα μηνύματά σας μέσω της προώθησης των επώνυμων hashtag σας. Υπάρχει ολόκληρη μελέτη / έρευνα γύρω από αυτό το κεφάλαιο, εμείς μπορούμε να σας λύσουμε με βεβαιότητα τα χέρια.
 

 1. Να είστε ενεργοί στην κοινότητα του Instagram

Το Instagram είναι μια κοινότητα και εκτός από την αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας, θα πρέπει να αλληλεπιδράσετε και με άλλους λογαριασμούς Instagram και με επιχειρήσεις επίσης.
Όταν όλοι υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον, θα γίνετε πιο γνωστός και η ροή σας θα αναπτυχθεί από εκεί.
Το Instagram είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για την επίδειξη της επιχείρησής σας και τι προσφέρετε. Δεν πρόκειται να γίνετε μια [αίσθηση Insta] μέσα σε μια νύχτα, χρειάζεται σκληρή δουλειά και αφοσίωση, αλλά με τη θέση σε εφαρμογή των προαναφερθέντων βημάτων, μπορείτε να αρχίσετε να αυξάνετε την παρουσία σας και να ενισχύσετε την επιρροή σας σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα - εμείς θα σας οδηγήσουμε στην κορυφή.

logo Digital WebHouseΕταιρία ανάπτυξης διαδικτυακών υπηρεσιών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης - διαφημιστική εταιρία (Digital Marketing, Web Design & Development, Social Network Support, Social Media Marketing & Strategy Agency).

 • 697 225 8844
 •   info@digitalwebhouse.gr
 • www.digitalwebhouse.gr

Μείνετε ενήμεροι με την Digital WebHouse, μάθετε πρώτοι όλες μας τις νέες προσφορές, διαγωνισμούς κ.α. Το email σας δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό. Σεβόμενοι των πνευματικών δικαιωμάτων κάθε ατόμου.